ILRO MEDICAL
 
 
 


 

Programări

 

Pentru programări vă stăm la dispoziție la numerele de telefon afișate pe pagina de Contact de luni până vineri între orele 16-20 sau prin e-mail.

În cazul în care doriți să anulați o programare vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin 24 ore înainte.

Nu este deocamdată necesar un bilet de trimitere de la medicul de familie. Intenționăm să demarăm un contract cu casa de asigurări în cursul acestui an.


Tarife 

 

Prețul unei consultații începe de la 150 RON la care se vor adăuga prețurile investigațiilor suplimentare efectuate, atunci când este cazul. Pentru a afla tarifele noastre vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Plata se va face după consultație. Acceptăm plata atât în numerar cât și cu cardul de credit.


Accesul persoanelor cu dizabilități

 

Din păcate în clădirea noastră există scări ceea ce face ca accesul persoanelor cu handicap să se facă cu dificultate la acest moment. Vom rezolva această problemă în viitorul apropiat.


Vizite la domiciliu

 

La momentul actual medicii noștri nu efectuează vizite la domiciliu.


Durata consultațiilor

 

O consultație de rutină durează în jur de 30 de minute, dar politica noastră este să oferim fiecărui pacient consultații cu o durată suficientă pentru a avea timp să discutăm pe larg grijile și preocupările dumneavoastră și să ne permită timp suficient pentru un examen clinic complet. Așa că vă vom ruga să ne iertați dacă se va întâmpla să depașim uneori timpul alocat și veți fi nevoiți să așteptați mai mult decât prevăzut. Vă asigurăm că toți pacienții programați vor fi consultați cu aceeași grijă.


Alte întrebări de natură medicală

 

Pentru orice problemă de natură medicală (discutarea rezultatelor unor analize, stabilirea necesității unui consult la clinică sau în spital, neclarități legate de tratament…)  vă rugăm sa o contactați în timpul orelor de consultații pe secretara noastră care, în cel mai scurt timp, va transmite detaliile unuia dintre medicii noștri și împreună vom încerca să soluționăm problema.


Trimiteri

 

În eventualitatea în care este necesară o a doua opinie, aveți nevoie de un consult la un medic de o altă specialitate sau în spital, clinica noastră colaborează cu medici specialiști de valoare din domeniul cardiologiei, chirurgiei cardiace, neurologie, diabet și nutriție, recuperare medicală, medici de familie dar și din alte specialități și subspecialități.

Nu lucrăm în contract cu Casa de Asigurari!
 
© 2013 ILRO MEDICAL. Toate drepturile rezervate.

Reproducerea imaginilor sau continutului text prezentate in acest site este interzisa in lipsa unui acord prealabil. 
Pentru comentarii, sugestii sau alte informatii va rugam sa folositi pagina de Contact